2015-09-08

Förändring på parkering på Östra Lindholmen

Måndagen den 7:e september ändrades delar av parkeringen på Östra Lindholmen då ett nytt kontorsbygge började byggas. Behovet av kontorsfastigheter i området är mycket stort och det behövs ytor för att bygga. En mindre del av parkeringsplatsen kommer att användas.

Det finns gott om alternativ, då ditt tillstånd också gäller på andra delar av parkeringen. Dessutom kommer det att finnas cirka 100 nya parkeringsplatser vid Karlavagnsvägen från och med 1 oktober. Naturligtvis gäller ditt befintliga tillstånd även där.

Vanliga frågor:

Jag kan inte parkera där jag brukar, vart ska jag ta vägen?

Det är enbart en liten del av parkeringen som tas i anspråk av det nya kontorsbygget och det finns gott om alternativ. Ditt tillstånd gäller även på andra delar av parkeringsplatsen. Se också parkeringskartan Linholmspiren och Östra Lindholmen Vi inser att omställningen kan vara besvärlig i början och vi är ledsna för det. Vi gör vårt yttersta för att så många kunder som möjligt får den plats de önskar.

Tar ni fram några andra platser istället?

Ja, det gör vi! Förutom att det finns gott om andra parkeringsplatser i närheten, kommer det dessutom att finnas cirka 100 nya parkeringsplatser vid Karlavagnsvägen från och med 1 oktober. Naturligtvis gäller ditt befintliga tillstånd även där.

Hur länge pågår bygget?

Det inledande arbetet började måndagen den  7 september. Exakt hur lång tid det kommer att ta är i dagsläget nästan omöjligt att svara på. Det är Skanska som bygger. 

Har du fler frågor kontakta gärna vår kundtjänst på telefonnummer: 031-774 37 00